Wij Zijn Definitief Gesloten!

Na tien jaar met veel plezier en passie te hebben gewerkt aan dit mooie bedrijf, willen wij u bij deze informeren dat Autoservice Vlaardingen per vrijdag 7 juli 2023 definitief de deuren heeft gesloten. Wegens een verschil in visie hebben wij besloten dat onze wegen zullen gaan scheiden.

Voor klanten die een Eurorepar service pas hebben: deze komt niet te vervallen. Heeft u vanaf nu een pechgeval dan kunt u kiezen om uw auto te laten transporteren naar Louwman Schiedam of Louwman Naaldwijk. Deze vestigingen staan graag voor u klaar.

Tot slot willen wij u meegeven dat wij trots zijn dat wij de afgelopen jaren voor u klaar mochten staan. Wij zijn een klein garagebedrijf en wij hebben genoten van het persoonlijke contact tijdens uw bezoek aan Autoservice Vlaardingen en tijdens de telefoongesprekken. Hier kijken wij met een positief gevoel op terug. Bedankt dat u altijd het vertrouwen in ons heeft gehad.

Bent u op zoekt naar een alternatieve garage in de regio Vlaardingen om uw auto onder te brengen voor een reparatie, onderhouds-beurt of APK keuring? dan adviseren wij u te melden bij Bosch Car Service P. Bot in Vlaardingen. Een betrouwbare en deskundige garage die u van A tot Z van dienst kunt zijn.

Met vriendelijke groet,

Team Autoservice Vlaardingen

info@autoservicevlaardingen.nl

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren, en dit is mijn site. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piƱa coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, heeft XYZ meer dan 2000 mensen in dienst en doet allerlei fantastische dingen voor de community in Gotham.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!