Werkplaats

Onderhoud en service:

Bij Autoservice Vlaardingen kunt u terecht met alle merken voor Onderhoud en Service. Wij beschikken over diverse leveranciers die uw onderdelen van welk merk dan ook snel en tegen een scherpe prijs kan leveren. Bespaar op uw onderhoudsbeurt en service kosten door niet naar een dure merkdealer te gaan. Autoservice Vlaardingen staat altijd voor u klaar geeft u vooraf een offerte van de reparatie en overlegt indien kosten hoger uitvallen zodat u achteraf niet voor een verrassing staat.

service-2-bg

APK: 

De Algemene periodieke keuring (APK) is een in europa verlichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. U kunt voor al uw APK keuringen terecht bij Autoservice Vlaardingen. Wij keuren Benzine en Diesel auto’s tot een maximaal massa van 3500 KG. Alle medewerkers beschikken over de juiste papieren om uw auto onafhankelijk te keuren.

 

promo02-img-02

Winterbanden:

De winterbanden hebben de beste prestaties onder de 7 graden. Winterbanden zijn er niet alleen om onder extreme wintersport omstandigheden hun werk te doen. De winterband vermindert de remweg en de grip als het onder de 7 graden is, Veel water op het wegdek, Bladeren op de straten en sneeuw en ijzel. Ondanks dat er bijna nooit sneeuw in Nederland ligt zijn winterbanden zeker aan te raden. In de heeft en winter zijn de omstandigheden ideaal voor een winterband om uw weg van A naar B veiliger te maken.

gallery-img-thumb-08

Banden webshop: Zijn uw banden aan vervanging toe of bent u van plan winterbanden aan te schaffen? Autoservice Vlaardingen heeft een banden webshop ontwikkeld die u de gelegenheid geeft uw banden zelf te kiezen. Gaat u voor een A merk, B merk, brandstof besparend of lage geluidsweerstand alle merken zijn te vinden voor zowel de zomer als de winter. U kunt ze makkelijk en snel online bestellen en uw gewenste montagedatum kiezen. Neem snel een kijkje in onze webshop om uw vergelijking te maken.

Autoservice Vlaardingen banden webshop

Diagnose & storingen:

U kunt bij Autoservice Vlaardingen terecht met alle merken voor een Diagnose of een Storing. Wij vernieuwen regelmatig of diagnose apparatuur om zo met de nieuwe technieken mee te gaan. Ook de diagnose techniekers zelf geven wij een uitgebreid cursus aanbod om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen. Zo kan hij uw storing snel en efficiënt op te lossen. Door de combinatie van apparatuur en scholing zijn wij is staat alle auto’s te repareren.

Professional car mechanic working in auto repair service.

Auto kapot? Wij maken uw auto

Wij bieden uitstekende persoonlijke service en vakmanschap tegen scherpe prijzen.

010-4601040