VERKOOP

Autoservice Vlaardingen is gespecialiseerd in de verkoop van jonge en betrouwbare occasions. Wij bieden u een showroom vol met top occasions. Onze occasions boven de € 4500 worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt, jaar APK en 6 maanden garantie. Al onze auto’s zijn voorzien van een geldig NAP rapport om de betrouwbaarheid van de kilometerstand te garanderen.

INKOOP

Autoservice Vlaardingen biedt u de mogelijkheid uw auto aan ons te verkopen. Wij zijn geïnteresseerd in jonge, eerlijke en betrouwbare auto’s. Wij zijn aangesloten bij het RDW en kunnen daardoor direct en eventueel op locatie uw auto vrijwaren. Heeft u geen zin in dure advertentie kosten, wilt u direct geld in handen en geen problemen achteraf? vul dan ons inkoopformulier in.

FINANCIERING & VERZEKERING

Autoservice Vlaardingen werkt samen met Dealer Totaal Concept. DTC verzorgd voor ons de financiering en verzekeringen voor u. DTC bied u deskundig advies op het gebied van financieringen en verzekeringen. DTC heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van financieringen en verzekeringen en werkt samen met 25 verschillende aanbieders.

LET OP: GELD LENEN KOST GELD.

© Copyright 2018 AUTOSERVICE VLAARDINGEN