Diagnose

De Storingen diagnose aan uw auto gaat veel verder dan de auto uitlezen. Omdat nieuwe auto’s steeds complexer worden, zijn storingen voor het reguliere autobedrijf lastiger op te lossen. Het uitlezen van de auto via een computer alleen levert niet altijd de oorzaak van de storing op. Het zoeken naar de storing kost tijd en lang niet altijd is de juiste kennis en apparatuur aanwezig. Autoservice Vlaardingen werkt met specialistische apparatuur om uw storing te verhelpen.

Storingen

Wanneer u uw auto bij ons aanbiedt voor een storingsdiagnose aan uw auto, zullen wij met een laptop uw auto uitlezen en aan u vragen onder welke omstandigheden en met welke frequentie de storing zich voordoet. Vervolgens stellen wij een meetplan op. Aan de hand van de resultaten van het meetplan, stellen wij de oorzaak van de storing vast na grondige analyse. Hiervan krijgt u een diagnose overzicht inclusief een reparatie advies. Wij houden u gedurende dit proces continu op de hoogte en vragen u altijd toestemming voordat wij iets gaan repareren en/of verdergaan als het achterhalen van de storing langer duurt dan vooraf besproken.

De voordelen van Autoservice Vlaardingen

Autoservice Vlaardingen bied u een uitstekende service op het gebied van diagnose en storingen. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van diagnose en storingen. Wij investeren in de nieuwste apparatuur en opleidingen zodat wij u, zelfs met de nieuwste en modernste auto van dienst kunnen zijn.

 • Diagnose apparatuur up to date
 • gediplomeerd diagnose personeel
 • Storingen en diagnose alle merken
 • Vooraf overleg over de kosten
 • Goedkoper dan de merkdealers

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Wat zijn de kosten van een diagnose?

  Autoservice Vlaardingen hanteert een vast uitleestarief voor uw storing, aan de hand van de storingscode kunnen wij globaal een offerte maken. Mocht uw storing niet binnen de offerte termijn worden gevonden dan nemen wij opnieuw contact met u op.

 • Kunnen jullie alle autos uitlezen?

  Ja, wij hebben moderne apparatuur die wekelijks updates draait om de nieuwste autosoftware in te laden.  Alle merken, Jong en oud zijn welkom voor diagnose.

 • Er brand een lampje op het dashboard, wat moet ik doen?

  Als er een lampje op het dashboard gaat branden kunt u het beste ons even bellen. Omschrijf het lampje en overleg met een medewerker. Met een oranje waarschuwingslampje kan je in de meeste gevallen nog doorrijden. Met een Rood waarschuwingslampje dient u zo spoedig mogelijk te stoppen.

© Copyright 2018 AUTOSERVICE VLAARDINGEN