Zomerbanden

Het is een mogelijkheid om het hele jaar te rijden op zomerbanden als het gebruik van het voertuig en het klimaat van het gebied waar u zich bevindt dat toestaat. Een zomerband verliest zijn eigenschappen als de temperatuur onder de 7 graden daalt. Dit betekent dat een zomerband onder winterse omstandigheden (nat en koud) minder goed zal presteren. Niettemin presteert een zomerband op droog wegdek met hogere temperaturen optimaal. De rubbersamenstelling van zomerbanden is stevig en hard. Hierdoor functioneren zomerbanden perfect in de warmere zomermaanden. Het loopvlak van een zomerband en het speciale rubbercompound samenstelling zorgt voor een goede grip en een uitmuntende acceleratie op een warm wegdek. Zomerbanden bieden ten opzichte van winterbanden banden in de zomer de beste grip, controle en dus veiligheid.

Winterbanden

Daalt de temperatuur onder de 7 graden dan raden wij aan om een afspraak te maken voor het monteren van winterbanden onder uw auto. Het is uiterst belangrijk om winterbanden te gebruiken die in zeer goede staat verkeren, omdat versleten winterbanden niet doeltreffend zijn. Autoservice Vlaardingen adviseert om altijd 4 winterbanden te monteren om zo de grip van uw auto te vergroten. Zakt het profiel onder de 4 millimeter dan verliest de band zijn winterse eigenschappen en raden wij dus ook aan om uw winterbanden te vervangen.

Winter/zomerbanden opslag

Autoservice Vlaardingen biedt u de service om uw banden op te slaan. U bespaart zo ruimte thuis of in de schuur en u hoeft niet met uw banden te slepen. Wij slaan uw banden op locatie op, dat houdt in dat u altijd direct de beschikking heeft over uw banden. Heeft u losse banden of een compleet set met aluminium velgen, wij slaan het voor u op. Al uw opgeslagen goederen zijn verzekerd!

Gebruikte winterbanden

Autoservice Vlaardingen biedt diverse gebruikte winterbanden sets aan voor de verkoop. Wij bieden u diverse winterbanden aan, dit is uiteraard ook mogelijk met velgen. Kijk snel op onze verkoop pagina of uw set erbij staat.

ZOEK UW GEBRUIKTE WINTERBANDEN
© Copyright 2018 AUTOSERVICE VLAARDINGEN