Schadeherstel bij Autoservice Vlaardingen

Autoservice Vlaardingen is ook gespecialiseerd in het herstel van autoschades. U kunt er terecht voor alle soorten schadeherstel. Wij zijn een universeel autobedrijf met een extra schadeservice. wij herstellen en repareren alle merken en voertuigen tot 3500kg.

Heeft u schade, neem altijd direct contact met ons op. Wij kunnen helpen met het invullen van de schadeformulieren en het vaststellen van het schadebedrag. De contacten tussen uw contactpersoon, verzekeringsmaatschappij en schade-expert worden volledig door ons verzorgd. Uw auto wordt eerlijk een vakkundig hersteld en u kunt altijd gebruik maken van gratis vervangend vervoer.

ONGEACHT WELKE VERZEKERING, U KUNT ALTIJD BIJ ONS TERECHT

U bepaalt waar u de schade aan uw auto laat herstellen, niet de verzekering. Verzekeraars sturen er echter op aan naar een bedrijf te gaan waar zij prijsafspraken mee hebben. Dit wordt SCHADESTURING genoemd. Voor een contractueel afgesproken lage prijs moet de schade hersteld worden. Dit gaat uiteraard ten koste van de kwaliteit en in sommige gevallen zelfs uw veiligheid.
Laat u niet sturen en kies voor kwaliteit en vakkennis.

De voordelen van Autoservice Vlaardingen

Autoservice Vlaardingen biedt u dezelfde service en herstelvoorwaarden aan die u gewent bent van een willekeurig schadeherstel bedrijf. Wij herstellen volgens de normen en herstellen uw schade volgens de nieuwste technieken.

 • Geen verhoogd eigenrisico
 • wij herstellen voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen
 • Volledige afhandeling met verzekeringsmaatschappij
 • Schade taxatie voor verzekeringen
 • Gratis vervangend vervoer

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Heb ik een verhoogd eigen risico?

  Nee, U heeft bij ons geen verhoogd eigenrisico. De verzekeringsmaatschappij stuurt u vaak naar een aangesloten bedrijf waar zij een prijsafspraak mee hebben. U hoeft daar niet voor te kiezen, wij hebben dagelijks contact met verzekerings maatschappijen en kunnen u daardoor meestal dezelfde voorwaardes aanbieden.

 • Hoe maak ik een afspraak met een expert?

  De afspraak met de expert hoeft u niet zelf te maken. Kom langs met uw verzekeringspapieren en schadeformulier en wij regelen alles voor u. Wij maken de afspraak met de expert van de verzekering, maken een schade calculatie met de expert en herstellen uw schade.

 • Is het vervangend vervoer gratis?

  Ja, bij schade is het vervangend vervoer altijd gratis. U kunt kiezen uit een gratis auto of een gratis leenfiets. U krijgt van ons een auto mee met een volle brandstof tank, deze hoeft u na de afhandeling van de schade alleen bij te vullen.

© Copyright 2018 AUTOSERVICE VLAARDINGEN