Schadeherstel bij Autoservice Vlaardingen

Autoservice Vlaardingen is ook gespecialiseerd in het herstel van autoschades. U kunt er terecht voor alle soorten schadeherstel. Wij zijn een universeel autobedrijf met een extra schadeservice. wij herstellen en repareren alle merken en voertuigen tot 3500kg.

Heeft u schade, neem altijd direct contact met ons op. Wij kunnen helpen met het invullen van de schadeformulieren en het vaststellen van het schadebedrag. De contacten tussen uw contactpersoon, verzekeringsmaatschappij en schade-expert worden volledig door ons verzorgd. Uw auto wordt eerlijk een vakkundig hersteld en u kunt altijd gebruik maken van gratis vervangend vervoer.

ONGEACHT WELKE VERZEKERING, U KUNT ALTIJD BIJ ONS TERECHT

U bepaalt waar u de schade aan uw auto laat herstellen, niet de verzekering. Verzekeraars sturen er echter op aan naar een bedrijf te gaan waar zij prijsafspraken mee hebben. Dit wordt SCHADESTURING genoemd. Voor een contractueel afgesproken lage prijs moet de schade hersteld worden. Dit gaat uiteraard ten koste van de kwaliteit en in sommige gevallen zelfs uw veiligheid.
Laat u niet sturen en kies voor kwaliteit en vakkennis.

© Copyright 2018 AUTOSERVICE VLAARDINGEN